Terrazza & Ecogum maskiner till försäljning

 
Vi har jobbat med maskiner från Terrazza sedan 2016 med stor framgång som entreprenör och återförsäljare för Terrazza maskiner. Terrazza MC har funnits på marknaden i Europa i 20 år och importerades till Sverige år 2016.
Vi har även en maskin för borttagning av tuggummi som jobbar med gas och sockertensider som är en restprodukt från sockerbetor vilket är nedbrytbart och mycket miljövänligt och tar bort ett tuggummi på ca. 5 sek.
Nedan kan ni läsa om maskinerna och vid intresse kontakta oss för en demonstration.
För mer information kontakta Hans Karlsson 0702-900552

 

 

Terrazza MC för tvätt av hårda ytor

Revolutionerande terrass- och altantvätt helt utan kemikalier!

Tvättning sker med en roterande borste och med vanligt vatten, inget hetvatten, högtryck eller tillsatta medel. Vid spolning med högtryck så öppnas porerna i stenen vilket kan öka tillväxten, spolar bort fogen vilket kan bidra till sättningar i underlaget och det måste fogas om.

Maskinen är mycket effektivare mot de vita lava fläckarna än vad högtrycksspolning är. Fördelen med att tvätta med vår maskin är att den borstar bort smutsen från underlaget utan hårt tryck av vatten, den sparar fogen och skvätter inte ner allt runtomkring.

Det finns olika typer av borstar för skonsam tvätt, hårdare tvätt eller enbart borttagning av ogräs mm. Maskinen tvättar sten, betong, klinker, cement, asfalt, trä, gummi, geotex duk mm.

Vid intresse kontakta Fleninge Service & Tjänster för en demonstration.

Terrazza MC Broschyr
Ladda ner

Terrazza Weedee Pro för ogräsbekämpning

Terrazza Weedee Pro
Tack vare viktoptimeringen och de stora hjulen är Weedee PRO extremt manövrerbar.
Tack vare den reducerade hastigheten roterar borsten långsamt, vilket har följande fördelar:
-Avlägsnar ogräs och stora delar av rötterna
-Inget stänk av ogräs och smuts
-Inga flygande stenar eller andra vassa föremål
-Inga skador på ytor, trottoarer, väggar, utemöbler etc.

Den solida ramen och den kraftfulla motorn tillåter vibrationsfritt arbete under lång tid med knappt märkbara sidokrafter.
Ett snabbkopplingssystem möjliggör enkelt byte mellan borstarna
Styret är vikbart och justerbart utan verktyg.
TWT-borsten har en rengöringsbredd på mer än 70 cm.

Dess utmärkta manövrerbarhet gör det möjligt för Weedee PRO att avlägsna ogräs och mossa från hårda ytor utan att använda kemikalier, högtryck eller termisk behandling.
Två borstar kan monteras på Weedee PRO: den nya Terrazza Wire TECH borsten (TWT) och Weedeeborsten.

Tack vare kombinationen med buntar av Terrazza Syntetiska fibrer och Terrazza Ståltrådselementen, kan TWT enkelt avlägsna långa och frodiga ogräs från större ytor. Weedee-borsten å andra sidan tar bort ogräs och mossa från hårda ytor samt från fogarna.

Nytt verktyg

Sopborste med uppsamlare, uppsamlaren går att ta bort med ett enkelt handgrepp

Vid intresse kontakta Fleninge Service & Tjänster för en demonstration.

Terrazza Weedee Pro broschyr
Ladda ner

Ecogum för rengöring av tuggummi

Det proffessionella och revolutionerande systemet för tuggummiborttagning.
Ecogum-maskinen eliminerar behovet av högtrycksslangar, farliga kemikalier och sprejning av oönskade områden. Det gör den mycket lämplig för arbete både i bebodda och trafikerade miljöer. Den höga kvaliteten och robusta konstruktionen av Ecogum Maxi innebär att den har en kontinuerlig driftcykel på minimum åtta timmar.

Vätskan är tillverkad av förnybara material och är baserad på en sockertensid av restprodukter från sockerbetor istället för att vara oljebaserad vilket gör den biologiskt nedbrytbar.

  • Miljövänlig
  • Enkel att använda
  • Extremt portabel
  • Lång batteritid
  • Handhållen kontroll
  • Hårt robust ytterhölje av ABS

Hur fungerar det…

Apparaturen är kopplad till en ergonomisk stav som är designad att garantera snabb, pålitlig och enkel hantering med maximal borttagning av tuggummi. Där finns en smart pump som injicerar 3 ml per sekund av vätskan in i staven, vilket är den exakta mängden som krävs för att ge ett konstant flöde av förångad vätska. På kontaktområdet, avger den specialkonstruerade borsten en PH-neutral och säker ånga som avdunstar tuggummit, vilket sedan kan borstas bort. Kombinationen av tryck, värme och rengöringsvätska innebär att tuggummit kan avlägsnas på ett par sekunder
– en operatör kan avlägsna många tuggummi varje timma utan att allmänheten störs. Detta är mer än dubbelt så effektivt som den bästa alternativa produkten.

Kontakta oss gärna för en demonstration av maskinerna.
Tel: 0702-900552