Välkommen till

Fleninge Service & Tjänster AB

Robotgräsklippare Landskrona

FST är beläget i Fleninge , i närheten av Landskrona.
Vi har en serviceverkstad för trädgårdsmaskiner och försäljning av reservdelar till de vanligaste maskinerna, utför tvätt av hårda ytor, service och installation av robotgräsklippare.
Vi är också återförsäljare av Terrazza maskiner för tvätt och ogräsbekämpning av belagda ytor samt Ecogum för rengöring av tuggummi på ytor av olika slag.


Serviceverkstad för trädgårdsmaskiner

Fr.o.m 2020-07-13 övertar vi serviceverkstaden av Fleninge Trädgårdsmaskiner AB som avvecklar företaget under sommaren 2020.
Det kommer att fungera som tidigare i samma byggnad som Fleninge Trädgårdsmaskiner men med ingång på andra sidan av huset Djurhagshusvägen 325, Fleninge. Öppettider: Måndag-Fredag 07:00 – 17:00, Telenr: 042 – 12 23 25


Tvätt av belagda ytor

Vi utför tvätt av belagda ytor med en ny maskin för Sverige. Tvättning sker med en roterande borste och med vanligt vatten, inget hetvatten, högtryck eller tillsatta medel. Det finns olika typer av borstar för skonsam tvätt, hårdare tvätt eller enbart borttagning av ogräs mm. Maskinen tvättar sten, betong, klinker, cement, asfalt, trä, gummi mm.
Vid intresse kontakta oss via mail eller telefon så kommer vi ut för påseende och skickar offert med fast pris. Altan som är fast förankrad till huset (enl. Skatteverket) kan man nyttja ROT-avdrag. Med arbetet utgår vi från Fleninge men vi vänder oss även till dess omnejd, bland annat Landskrona.

Ogräsbekämpning

Vi utför bekämpning av ogräs på belagda ytor. Tack vare den reducerade hastigheten roterar borsten långsamt, vilket har följande fördelar: – Avlägsnar ogräs och stora delar av rötterna – Inget stänk av ogräs och smuts – Inga flygande stenar eller andra vassa föremål – Inga skador på ytor, trottoarer, väggar, utemöbler etc.

Rengöring av tuggummi

Det revolutionerande systemet för borttagning av tuggummi. Kombinationen av värme och rengöringsvätska innebär att ett tuggummi kan avlägsnas på några sekunder, snabb och miljövänlig borttagning av tuggummi.
Vätskan är tillverkad av förnybara material och är baserad på en sockertensid av restprodukter från sockerbetor istället för att vara oljebaserad vilket gör den biologiskt nedbrytbar.

Robotgräsklippare

FST utför installation och service av robotgräsklippare i huvudsak av Honda och Gardena men även andra tillverkare om utrustning och reservdelar finns tillgängligt.

NYHET 2020, HONDA MIIMO 40

Honda Miimo 40 är tillverkad för trädgårdar upp till 400 kvadratmeter. Den finns i två stycken varianter, Miimo 40 och Miimo 40 Live som har tillhörande app till smartphone.